Facadeisolering

Facadeisolering på hele Fyn

Ønsker du facadeisolering på Fyn udført af kyndige fagfolk? Så er det E.O. Murerservice, som du skal have fat i. Facadeisolering er godt for både miljøet og for dine pengepung. Og selvom det i nogle tilfælde er en større investering, så er det penge, der betaler sig hjem på sigt. Vi kan hjælpe med både indvendig og udvendig facadeisolering. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om mulighederne. Her vil vi kunne give dig et godt tilbud med udgangspunkt i netop din bolig og dine ønsker.

Hvilken type facadeisolering skal jeg vælge?

Når vi giver et tilbud på facadeisolering er det altid med udgangspunkt i den billigste og mest effektive løsning for dig. Bor du i et hus uden hulmur, så kan en indvendig facadeisolering eller en udvendig facadeisolering komme på tale. Og selvom procedurerne er mere omfattende, så er resultatet det hele værd i forhold til indeklima, energiudgifter og gensalgsværdi.

E.O. Murerservice ApS

Facadeisolering på Fyn til gode priser

Med base i Kværndrup på Fyn udfører E.O. Murerservice facadeisolering på hele Fyn til konkurrencedygtige priser. Planlægning og udførelse af arbejdet sker i tæt dialog med dig, og vi sikrer, at alt arbejde udføres i forhold til gældende reglementet på området. Kontakt os allerede i dag og få et skræddersyet tilbud på facadeisolering af din bolig.

Vi ser frem til at hjælpe dig. 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg