Netpuds

Netpuds på hele Fyn

Netpuds er en populær løsning til at pudse vægge og lofter, da det giver en flot og ensartet overflade. En af de nyere metoder til at installere netpuds er ved at trække fibernettet ind i væggen.

Fibernettet er en tynd, fleksibel netstruktur, der trækkes ind i væggen, inden pudsningen påbegyndes. Fibernettet sikrer, at pudslaget hæfter bedre på væggen, og det minimerer risikoen for revner og skader i pudslaget.

Denne metode til at installere netpuds kræver en dygtig murer, der kan murer fibernettet ind i væggen på en præcis og omhyggelig måde. Det er vigtigt, at fibernettet sidder ordentligt fast og er jævnt fordelt i hele væggen, så pudslaget får den bedste mulige overflade at hæfte sig til. Hos E.O. Murerservice har vi mange års erfaring med netpuds.

Fibernettet har også den fordel, at det er stærkt og modstandsdygtigt over for fugt og skimmel, hvilket er vigtigt i vådrum og andre fugtige miljøer.

E.O. Murerservice ApS

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg