Nyt badeværelse

Eller renovering af eksisterende badeværelse

En dygtig og erfaren murer kan være en uvurderlig partner, når det kommer til at indrette eller renovere et badeværelse. Hos E.O. Murerservice, kan vi hjælpe med alt fra at lægge fliser på gulvet og væggene til at installere nye badekar, brusere og toiletter.

Hvis man ønsker at skabe et nyt badeværelse fra bunden, kan vi hjælpe med at designe og planlægge dit nye badeværelse, så det passer perfekt til behov og ønsker. Vi vil desuden kunne rådgive om de bedste materialer og løsninger, der er både bæredygtige og funktionelle, og som kan skabe en unik og stilfuld atmosfære i badeværelset.

Hvis man derimod ønsker at renovere et eksisterende badeværelse, kan vi også være til stor hjælp. Det kan være alt fra fjernelse af  gamle fliser og inventar og installere nye og moderne materialer, der kan give badeværelset et helt nyt liv. Det kan også være en god idé samtidig at vurdere, om der er behov for at forbedre ventilationen eller isoleringen i badeværelset, da det kan have stor betydning for indeklimaet og energiforbruget.

E.O. Murerservice ApS

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg