Reparation af sætningsskader

Har du et hus med sætningsskader? Så få professionel hjælp til at stoppe udviklingen og udbedre problemet. Hos E.O. Murerservice ApS har vi i årenes løb hjulpet mange husejere med at udbedre sætningsskader permanent og opnået flotte resultater på nyere og ældre boliger. Sætningsrevner kan føre til fatale følgeskader, og det er derfor vigtigt at reagere med det samme. Hos E.O. Murerservice ApS er vi altid klar til at rykke ud til en indledende undersøgelse, hvorefter vi kan vurdere problemets omfang og give et tilbud på opgaven.

E.O. Murerservice ApS

Hvad koster det at reparere sætningsskader?

Når vi snakker reparation af sætningsskader, så er der mange parametre, der spiller ind. Simple skader kan repareres for nogle få tusinde kroner, mens mere omfattende sætningsskader kan koste en del mere. Men uanset hvad så bliver det kun dyrere, hvis du venter med at få udført det nødvendige arbejde. Hos E.O. Murerservice ApS er vi eksperter i udbedring af sætningsskader og sørger for at udføre et godt stykke arbejde, som permanent vil afhjælpe problemet. Kontakt os allerede i dag og kom i gang hurtigst muligt.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg