Murerarbejde

Uanset om du skal have udbedret sætningsrevner, støbt gulv, pudset, flisearbejde eller repareret skader i murværket, så er E.O. Murerservice ApS klar til at hjælpe dig godt i mål. Hos E.O. Murerservice ApS leverer vi altid murerarbejde af høj kvalitet, og med mangeårig erfaring i branchen kan vi varetage næsten enhver opgave inden for murerfaget. Vi er din kompetente samarbejdspartner, uanset om du ønsker hovedentreprise eller fagentreprise på dit projekt.

E.O. Murerservice ApS

Murerfirma på Fyn

Med base i Kværndrup udfører vi murerarbejde på hele Fyn. Vi er eksperter i både indendørs og udendørs murerarbejde og leverer altid et færdigt resultat af højeste kvalitet. Uanset om den står på nybyggeri eller renovering, så sørger vi for, at du når godt i mål og bliver glad for det udførte arbejde. Få glæde af vores store faglighed, og lad os sammen skabe netop det resultat, som du går og drømmer om. Hos E.O. Murerservice ApS ser vi frem til at hjælpe dig.

Et godt stykke murerarbejde til gode priser

Det er altid ærgerligt at betale for meget, men endnu værre er det at betale for lidt. For kvalitet og pris går som regel hånd i hånd. Og vælger du billigt murerarbejde, der ikke er udført ordentligt, så bliver det både dyrt og ærgerligt i længden. Hos E.O. Murerservice ApS er priserne altid konkurrencedygtige, og vi leverer altid murerarbejder af høj kvalitet.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg