Fugning & omfugning

Fugning på hele Fyn

Fugning og omfugning er vigtige processer, når det kommer til bygningsvedligeholdelse. Fugning er processen med at fylde revner og sprækker i murværk eller beton med en blanding af fugemasse, som typisk består af cement og sand. Formålet med fugning er at beskytte bygningen mod vandindtrængen og forhindre skade på byggematerialet.

Når en fugning er blevet beskadiget eller er begyndt at smuldre, er det nødvendigt med en omfugning. En omfugning er processen med at fjerne den gamle fugemasse og erstatte den med ny. Det er vigtigt at udføre omfugning rettidigt, da en beskadiget fugning kan føre til vandindtrængen og skader på byggematerialerne.

Fugning og omfugning er ikke kun vigtige for at opretholde bygningens strukturelle integritet, men det kan også forbedre bygningens æstetik. En ny omfugning kan give en bygning et nyt look og forbedre dens facade.

For at sikre en korrekt udført fugning og omfugning er det vigtigt at vælge en professionel håndværker med erfaring inden for området. Hos E.O. Murerservice, kan vi hjælpe med at vælge den rigtige type af fugemasse og sikre en holdbar og æstetisk flot finish på bygningen.

E.O. Murerservice ApS

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg