Isolering af kælder

Opsætning af fugtisoleringsplader og reparation af kælder

Hos E.O. Murerservice kan vi være behjælpelige, når det kommer til at sikre et godt indeklima kælderen. Vi anvender bæredygtige materialer i forbindelse med arbejdet med fugtisoleringsplader og reparationer af kælder. Fugt og skimmelsvamp kan være en stor udfordring for mange boligejere, og det er vigtigt at tage fat på problemet så tidligt som muligt for at undgå sundhedsmæssige problemer og skader på boligen.

Når det kommer til kælder reparationer, kan en murer også være en uvurderlig partner. En kælder kan være en udfordring, når det kommer til fugt og skimmelsvamp, og det er vigtigt at have en god plan for at undgå disse problemer. En murer kan hjælpe med at installere isoleringsmaterialer, der kan forhindre fugt i at trænge ind i kældervæggene, og samtidig sikre et godt indeklima i hele hjemmet.

E.O. Murerservice ApS

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kundeudtalelser

Det siger kunderne

Steffen Johnstad-Møller

Jeg kontaktede Emil fra E.O. Murerservice, da min facade mod Syd og Vest var meget medtaget af vejret. Emil kunne hurtigt konkluderer at facaden ikke var skuret med et diffusionsåbent materiale og derfor skulle det hele skrabes væk og skures op igen.

Emil lavede et estimat på projektet, hvilket han ramte meget præcist. Han foreslog at lave netpuds i stedet for blot almindeligt puds, når facaden var så udsat for vejret. For at holde huset i samme farve som de andre bygninger på grunden lavede han en indfarvet puds, så det hele idag står knivskarpt.

Emil har igennem hele projektet været god til at overholde tidsplan, holde mig opdateret med afvigelser og har selv været fleksibel når jeg har haft brug for at lave ændringer.

Der er ingen tvivl om at Emil kan hans håndværk og er meget omhyggelig med detaljer. Jeg kan klart anbefale Emil fra E. O. Murerservice og vil meget gerne benytte ham igen.

Pia Seierup

E.O Murerservice er et firma jeg altid vil anbefalde da han laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser

Søren Halberg

Fremragende og veludført arbejde. Alle aftaler overholdt.

Sussie Rye

Hurtig hjælp, har udført et godt stykke arbejde,var meget omhyggelig.

Henrik Brændstrup

Emil har hjulpet os med vandskuring. Det har han gjort fabelagtigt godt. Prisen var god og kvaliteten perfekt. Vi kan kun anbefale Emil.

Knud Paustian

Undertegnede, der har gjort brug af murermester Emil Olsen til følgende arbejder: Lagt nye fliser på trappe. Frembragt en tør kælder med SKAMO WALL. Sørget for nye fuger forskellige steder på huset og nu sidst en reparation af en vandskade på huset. Jeg kan anbefale Emil Olsen, som også overholder de aftaler der indgås.

Knud Paustian
Kildevej 12
5600 Faaborg